Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

David Beckham: Από τα γήπεδα στις σέξι φωτογραφίσεις!




Και μόνο το όνομά του αξίζει πολλά εκατομμύρια!

Κορίτσια ο David Beckham! Αυτό είχαμε αναφωνήσει όταν ο Βρετανός αστέρας των γηπέδων ήρθε στην Ελλάδα. Τώρα, η φράση αυτή έχει και συνέχεια και είναι: “...αποσύρθηκε!” Φυσικά, μιλάμε για την ποδοσφαιρική του καριέρα αφού ο ίδιος ανακοίνωσε λίγες μόλις ημέρες πριν τα 38α γενέθλιά του ότι σταματά την ενεργό δράση. “Το αποφάσισα όταν είδα τον Μέσι να τρέχει πιο γρήγορα από μένα”, είπε σχολιάζοντας τους λόγους που τον οδήγησαν στο να “κρεμάσει τα παπούτσια του”, όπως είθισται να λένε οι ποδοσφαιρόφιλοι.

Για το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο, η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά γιατί το έχει αποδείξει μέσα από την πορεία του. Έχει κερδίσει πολλά λεφτά, έχει πάρει πολλές διακρίσεις και έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από τους φιλάθλους. Ρίξε μια ματιά εδώ για την πορεία του στα γήπεδα η οποία ξεκίνησε από την ηλικία των 17 και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εμείς όμως προσέξαμε πιο πολύ τον David όταν γνώρισε το 1997 το πρώην μέλος τον Spicy Girls, Victoria. Η σχέση τους, ο γάμος και τα παιδιά τους έγινε πολλά εξώφυλλα στο διεθνή Τύπο. Ήταν τότε που η δημοτικότητα του ποδοσφαιριστή έγινε μεγαλύτερη για τις δραστηριότητές του εκτός γηπέδων και το όνομά του άρχισε να αξίζει από μόνο του πολλά εκατομμύρια.
πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου