Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Υποχώρηση της θερμοκρασίας, βροχές στα βόρεια

550 334 87623 300x182 Υποχώρηση της θερμοκρασίας, βροχές στα βόρεια
Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις που σταδιακά κατά τόπους θα αυξηθούν δίνοντας βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά και στα ορεινά της Μακεδονίας, περιμένουμε σήμερα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 25 στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 29 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 26 βαθμούς στο Αιγαίο.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και κατά περιόδους τοπικά σχεδόν θυελλώδεις και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί. Ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο, ενώ το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα πνέει με εντάσεις έως 6 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν δυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.
Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν πρόσκαιρα με πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας στα ορεινά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.
πηγη.troktiko.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου