Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

Πηγη.http://gaidouristas.blogspot.gr
Δείτε φωτογραφίες του «δράκου των Πετραλώνων»


Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του «δράκου» των Πετραλώνων, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, για αποπλάνηση και ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών.
Πρόκειται για τον Γεωργιάδη Στυλιανό του Βασιλείου και της Δωροθέας, που γεννήθηκε το 1973 στη Νέα Ιωνία Αττικής και κατοικεί στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, η δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Ο 40χρονος κρίθηκε χθες προφυλακιστέος, έπειτα από την απολογία του στην ανακρίτρια, ενώ σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών κατά συρροή, ληστεία κατά συρροή -καθώς είχε κλέψει προσωπικά αντικείμενα από αρκετά θύματά του- και αντιποίηση αρχής.

Η δίωξη αυτή αφορά τις τρεις από τις συνολικά 21 περιπτώσεις παιδιών που φέρεται να κακοποίησε. Για τις υπόλοιπες, η ανακρίτρια της υπόθεσης θα αναμένει τις επόμενες μέρες το υλικό από την Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να αποδώσει και νέες κατηγορίες, διευρύνοντας το κατηγορητήριο, εφ' όσον χρειαστεί.

Απολογούμενος στην ανακρίτρια αποδέχθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί δικηγόρο. Αφού η ανακρίτρια έκρινε ότι επιβάλλεται η προφυλάκισή του, ο 40χρονος μεταφέρθηκε στις φυλακές Τριπόλεως.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου