Τετάρτη 24 Απριλίου 2013


Ποια διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για μεγάλο περιοδικό;

21 Απρίλιος 2013, 09:00
Ποια διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για μεγάλο περιοδικό;
Κείμενο:  Γωγώ Φούντα
Γωγώ Φούντα
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΟ
Και όταν λέμε ολόγυμνη το εννοούμε!
Το να είσαι ηθοποιός του Hollywood δεν σημαίνει αποκλειστικά ότι πρωταγωνιστείς σε ταινίες και υπογράφεις αυτόγραφα, αλλά μία η κρίση που έχει επηρεάσει ακόμα και τους stars, μία η ματαιοδοξία, βλέπουμε όλο και περισσότερες διάσημες κυρίες να πετάνε τα ρούχα τους και να φωτογραφίζονται όπως ακριβώς τις γέννησε η μαμά τους!
Μία από αυτές είναι και η ηθοποιός Jennifer Morrison η οποία πόζαρε για το περιοδικό Allure ως Marilyn Monroe δείχνοντας πολύ περισσότερα απ' όσα ο μέσος αναγνώστης θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί! Η ίδια καλεσμένη στο show του Jimmy Kimmel είπε σχετικά: «Δεν κάνω γυμνές σκηνές στον κινηματογράφο και μάλλον αυτή η φωτογράφιση θα το αλλάξει αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα και πολύ διότι γενικά λειτουργώ πολύ αυθόρμητα. Το αγαπημένο μέρος του σώματός μου είναι οι κοιλιακοί μου αλλά επειδή έχω πάρα πολλές ουλές, κάποιες φορές νιώθω ανασφάλεια».
Η αλήθεια είναι, ότι το γυμνό της κορμί είναι το καλύτερο promo για την νέα της ταινία! Σίγουρα θα σπάσει τα ταμεία!


Πηγή: http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/73109-poia-diasimi-ithopoios-fotografithike-ologymni-gia-megalo-periodiko#ixzz2RMVeovTy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου