Σάββατο 27 Απριλίου 2013


(video) Άλλη μια παράσταση της ΕΠΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ Συγκυβέρνησης. Αποποινικοποίηση Τραπεζιτών για τα δάνεια των κομμάτων.

on Tuesday, 9 April 2013
 
Μετά την ανάρτηση του olympia.gr  σχετικά με την τροπολογία που πέρασε την 04-04-2013 και αθώωνε τους τραπεζίτες για τα δάνεια των κομμάτων είπα να αναζητήσω τα πρακτικά της Βουλής και το video της σχετικής συνεδρίασης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στα πρακτικά της Βουλής υπάρχουν αρκετές σελίδες κενές όπως αυτές που ακολουθούν την ομιλία του Μηταράκη στη σελίδα 48 σχετικά με την κατάθεση νομοτεχνικών βελτιώσεων (σελ 49-56) και αυτές που ακολουθούν την ΟΜΙΛΙΑ ΧΑΤΖΗΔΆΚΗ ΠΟΥ ΣΤΟ 7.28.50 ΤΗ΅ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ΅ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 10 ΤΡΠΟΛΟΓΙΕΣ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ (τροπολογία γ.α. 390 και ε.α. 37) ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΑΘΩΩΝΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ σελ 314 (ακολουθούν κενές οι σελίδες 315-317).






Εδώ πρέπει να επισημάνω το νόημα της φωτογραφίας. 

Η συνεδρίαση διήρκεσε 8.52.12 


Το παραπάνω video με το απόσπασμα των 48.25 είναι το τμήμα της συνεδρίασης που αρχίζει την στιγμή που έγινε η εισαγωγή της τροπολογίας στο 7.28.50 και φθάνει μέχρι το 8.16.50 που δια μαγείας κολλάει το real player. 

Στο vlc καταφέρνει να φτάσει μέχρι το 8.26.10

Τα τελευταία 26 λεπτά είναι εξαφανισμένα.

Μόνο που σε αυτό το διάστημα έγινε η ψηφοφορία με την οποία πέρασε η τροπολογία χωρίς να έχει ειπωθεί ούτε μία λέξη. 

Αφού λοιπόν δεν παίζει με κανέναν τρόπο το video (ήδη το έχω κάνει download τρεις φορές) αντιγράφω αυτούσια από τα πρακτικά (τέλος σελ. 388 και αρχή σελ 389)


Ερωτάται το Σώμα: Γίνεται δεκτή η τροπολογία με γενικό αριθμό 390 και ειδικό αριθμό 37;
ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: Δεκτή, δεκτή.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ: Κατά πλειοψηφία.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Κατά πλειοψηφία.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά): Συνεπώς, η τροπολογία με γενικό αριθμό 390 και ειδικό αριθμό 37 έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία και εντάσσεται στο νομοσχέδιο ως ίδιο άρθρο. 

Που ήταν οι εκπρόσωποι των ΑΝ.ΕΛ. και Χ.Α. την ώρα που χάριζαν στα κόμματα τα δάνεια και απάλλασσαν τους Τραπεζίτες από τις ποινικές ευθύνες;;        

Και γιατί ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ δεν ζήτησαν ονομαστική ψηφοφορία;;



ΕΠΤΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου