Τετάρτη 24 Απριλίου 2013


Σάντος: «Καλύτερα να πτωχεύσει η ΑΕΚ»

Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 15.04
Σάντος: «Καλύτερα να πτωχεύσει η ΑΕΚ» | onsports.gr
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός χαρακτήρισε ως καταστροφή για το ελληνικό ποδόσφαιρο τον υποβιβασμό της ΑΕΚ και υποστήριξε πως η πτώχευση θα ήταν η καλύτερη δυνατή λύση για την Ενωση.
Στο περιοδικό «Lifo» μίλησε ο Πορτογάλος προπονητής και αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που βιώνει η ΑΕΚ. Ο Φερνάντο Σάντος άλλωστε διετέλεσε δυο φορές στο παρελθόν προπονητής του «δικεφάλου» και είναι από τους ανθρώπους που είχε συμπάθειες στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» κι η γνώμη του έχει βαρύτητα…
«Ο υποβιβασμός της ΑΕΚ είναι μια μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μια πραγματική καταστροφή... Θα πρέπει πλέον όλοι να έχουν ανοιχτό το μυαλό τους για ρεαλιστικές λύσεις και όχι άλλα ευχολόγια», είπε αρχικά ο Πορτογάλος και πρόσθεσε:
«Είναι πολλά τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ και είναι πιθανόν να μην μπορέσει να αντεπεξέλθει στη Β' Εθνική όπου δεν υπάρχουν έσοδα, αυτό όμως είναι δουλειά των υπευθύνων να το δουν».
Ο Φερνάντο Σάντος είπε επίσης ότι: «Ίσως είναι μια λύση να πτωχεύσει η ΑΕΚ και να αρχίσει από την αρχή, όμως αυτό δεν θα το πω εγώ, η απόφαση βαραίνει όσους εμπλέκονται με τον σύλλογο. Είναι δύσκολο να αγοράσει άλλο ΑΦΜ η ΑΕΚ. Έχει πολύ μεγάλη ιστορία για να κάνει κάτι τέτοιο, ακόμα κι αν όντως ήταν μια λύση. Ο κόσμος δεν θα το δεχόταν και η ΑΕΚ χωρίς τον κόσμο της θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου