Τρίτη 23 Απριλίου 2013


Μπάγερν από άλλον πλανήτη, διέλυσε την Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 23.33
Μπάγερν από άλλον πλανήτη, διέλυσε την Μπαρτσελόνα | onsports.gr
Επική εμφάνιση από την Μπάγερν Μονάχου η οποία διέλυσε την Μπαρτσελόνα με το εμφατικό 4-0 για να πάρει από το πρώτο παιχνίδι την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό.
Πολλά είχαν ακουστεί για τη μάχη ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα. Όλοι μιλούσαν για μία μάχη γιγάντων με το νικητή να βγαίνει στις λεπτομέρειες, αλλά και για δύο αναμετρήσεις αμφίρροπες.
Στα πρώτα 90 λεπτά, τίποτα από όλα αυτά δεν επιβεβαιώθηκε. Η ομάδα του Γιούπ Χάινκες έκανε μαγικό παιχνίδι διαλύοντας 4-0 την Μπαρτσελόνα και παίρνοντας ουσιαστικά την πρόκριση στον τελικό του Champions League όπου θα κληθεί να φτάσει στον τίτλο, κάτι που απέτυχε δύο φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Οι Βαυαροί απέδειξαν με τον πλέον περίτρανο τρόπο πως είναι η νέα μεγάλη δύναμη του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, χωρίς να αφήσει κανένα απολύτως περιθώριο στην Μπαρτσελόνα για να αντιδράσει.
Το ξεκίνημα ήταν ονειρικό για τους γηπεδούχους οι οποίοι μόλις στο 2’ είχαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Ρόμπεν απέναντι στον Βαλντέζ έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο, αυτό έμοιαζε θέμα χρόνου από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα δεν μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και στα στημένα παρέπαιε. Στο 25΄ μετά από κόρνερ του Ρόμπεν, ο Αλάμπα πήρε την πρώτη κεφαλιά για να δώσει έτοιμο γκολ στον Μίλερ ο οποίος έκανε το 1-0. Μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους η Μπαρτσελόνα δεν έκανε καμία σοβαρή φάση.
Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρξε κάτι διαφορετικό. Η μόνη διαφορά, ήταν πως η ανωτερότητα της Μπάγερν μετουσιώθηκε σε ακόμα τρία τέρματα και όχι ένα. Στο 49’ ο Γκόμεζ προ κενής εστίας έκανε το 2-0 απέναντι σε μία ανύπαρκτη άμυνα για να πάρει διαστάσεις θριάμβου η νίκη των γηπεδούχων στο τελευταίο 20λεπτο. Στο 73’ ο Ρόμπεν απέναντι στον Βαλντέζ με ωραίο πλασέ έκανε το 3-0 για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος στο 82΄από τον Μίλερ, στη χειρότερη εμφάνισή της Μπαρτσελόνα στην Ευρώπη. Από την πλευρά του, αδιάβαστος εμφανίστηκε και ο Τίτο Βιλανόβα ο οποίος βλέποντας την ομάδα του να πελαγοδρομεί σε όλο το παιχνίδι δεν έκανε καμία κίνηση που θα βελτίωνε και την εικόνα της ομάδας του. Πλέον οι Καταλανοί αναζητούν ένα θαύμα στον επαναληπτικό και απέναντι σε αυτή την Μπάγερν, δύσκολα θα το επιτύχει.
www.blogger.com/blogger.g?blogID=7045513433998499870#editor/target=post;postID=8342899789214698324

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου