Τρίτη 23 Απριλίου 2013

O Βορίδης «δίχασε» τη Χρυσή Αυγή κι ανεβάζει τις «μετοχές» του

Λίγες ώρες μετά τις αποδοκιμασίες μελών της Χρυσής Αυγής κατά του Μάκη Βορίδη, ο οποίος πήγε και μίλησε στη Λαμία, επίσημη ανακοίνωση της οργάνωσης κάνει λόγο για προβοκάτσια!
“Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την προβοκατόρικη ενέργεια που έλαβε χώρα στην Λαμία και η οποία βρίσκεται εκτός γραμμής του Κινήματος μας, το οποίο δεν οργανώνει αντισυγκεντρώσεις κατά συγκεντρώσεων άλλων πολιτικών χώρων”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Τι μεσολάβησε και η Χρυσή Αυγή έκανε και αυτή την πρώτη θεαματική της κωλοτούμπα; Οι πληροφορίες λένε πως οι αποδοκιμασίες κατά του Μάκη Βορίδη ενόχλησαν και τοπικά στελέχη της Χρυσής Αυγής στη Λαμία αλλά και πολλούς υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής σε ευρύτερο επίπεδο, οι οποίοι στο πρόσωπο του Μάκη Βορίδη δεν έχουν πάψει να βλέπουν έναν «δικό τους άνθρωπο».
Φαίνεται πως η ενόχληση αυτή ήταν μεγάλη καθώς η Χρυσή Αυγή υποχρεώθηκε να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία άδειασε τον κόσμο της που συμμετείχε στις αποδοκιμασίες και τους χαρακτήρισε «προβοκάτορες».
Το όλο γεγονός έχει τη σημασία του. Διότι επιβεβαιώνει σενάρια που επιφυλάσσουν πρωταγωνιστικό ρόλο για τον Μάκη Βορίδη στις επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις, ως το πλέον αποτελεσματικό ανάχωμα σε μια, πέρα των ανεκτών ορίων, αύξηση της επιρροής της Χρυσής Αυγής στο παραδοσιακό δεξιό ακροατήριο της χώρας.
 http://rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου