Τρίτη 23 Απριλίου 2013


Αθήνα
Όλα δείχνουν ότι το όνομα του Νικολά Ανελκά θα απασχολήσει πολύ κόσμο στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι! Πριν από μερικές ημέρες το όνομά του Γάλλου στράικερ που ανήκει στη Γιουβέντους, αλλά δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη «Μεγάλη Κυρία», ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ και την Τρίτη, νέο ιταλικό δημοσίευμα τον... στέλνει στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν οι Ιταλοί, η Γιουβέντους εξετάζει την περίπτωση του Ράφικ Τζιμπούρ και σκέφτεται μια ενδεχόμενη «τράμπα».

Η παραμονή του Αλγερινού στράικερ στους «ερυθρόλευκους» μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρηθεί και όπως αναφέρει ιταλικό δημοσίευμα δεν μπορεί να αποκλειστεί... τράμπα του «τρομοκράτη» με τον Ανελκά!

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «sportevai.it», υποστηρίζει ότι σύμφωνα με σενάρια που ήρθαν από τη Γαλλία, ο 34χρονος άσος της Γιουβέντους που δεν έχει χρόνο συμμετοχής στο Campionato, βρίσκεται στο στόχαστρο ελληνικών ομάδων, κάνοντας λόγο για τον Ολυμπιακό (ίσως ο πληθυντικός να αναφέρεται στο φημολογούμενο ενδιαφέρον και του ΠΑΟΚ).

Οι Ιταλοί, ωστόσο, δεν μένουν μόνο εκεί, καθώς συμπληρώνουν ότι την ίδια στιγμή οι «μπιανκονέρι» έχουν στα υπόψιν τους για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής την περίπτωση του Τζιμπούρ, τον οποίο έχουν τσεκάρει και θα μπορούσε να αποτελέσει μία λύση αναπληρωματικού!

Μάλιστα γίνεται αναφορά και στις πρόσφατες δηλώσεις του 29χρονου επιθετικού, ότι θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League ή το Championnat.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου