Τρίτη 23 Απριλίου 2013


Σαν σήμερα μπήκαμε στο ΔΝΤ....Σαν σήμερα σωθήκαμε για πρώτη φορά!

 
Σαν σήμερα, 23η Απριλίου του 2010, η Ελλάδα σώθηκε.....σαν σήμερα ο τρισμέγιστος πρώην πρωθυπουργός μας, Γεώργιος Παπανδρέου, από το ακριτικό Καστελόριζο, μας ανακοίνωσε την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, και την ΕΕ, όπως και στην ΕΚΤ. Την γνωστή τρόικα!
Η ανακοίνωση Παπανδρέου στις 23 Απριλίου 2010:




Μετά από αυτή την σωτηρία ακολούθησαν πολλές άλλες. Για την ακρίβεια κάθε 3 μήνες, από τότε σωζόμαστε. Κάθε 3 μήνες καταφέρνουμε, όντας σε ''απάνεμο'' λιμάνι, να παραμένουμε στο Ευρώ. Βέβαια, όλα τα παραπάνω σωσίματα, έχουν και κάποιες απώλειες. 2 εκ. άνεργους Έλληνες, το 30% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων έχουν βάλει λουκέτο. 3500 Έλληνες, δεν πίστεψαν στο όραμα Παπανδρέου, Βενιζέλου, Παπαδήμου και Σαμαρά και αυτοκτόνησαν. Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, σύσφιξαν τις σχέσεις τους με τις δυνάμεις κρατικής καταστολής, μέσω των μεθυστικών ''αρωμάτων'' των Χημικών. Μάθαμε επίσης και την χρήση αντικαταθλιπτικών, όπως μάθαμε επίσης πόσο κοστίζουν πραγματικά φάρμακα και εξετάσεις, που μέχρι πρότινος τα πλήρωναν τα ασφαλιστικά μας ταμεία.
Βέβαια μέσα σε αυτό το ''απάνεμο λιμάνι'' βρεθήκαμε και πάλι μεταξύ μας. Είτε στις πλατείες της αμφισβήτησης, είτε στα συσσίτια της γειτονιάς μας. Και εξαιτίας της κακής Αριστεράς, βρεθήκαμε μετά από 70 χρόνια με τον ναζισμό. Και βέβαια η Αριστερά φταίει για αυτό, και λίγη σημασία έχει πως κόσμο στους νεοναζί έσπρωξαν και σπρώχνουν τα κόμματα σωτηρίας, ΠΑΣΟΚ, και ΝΔ.
ΦΡΟΝΤΊΣΤΕ  ΑΔΕΛΦΙΑ, ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου