Τετάρτη 24 Απριλίου 2013


Επιστολή-βόμβα παρουσιάστριας για την ΕΡΤ
Η δημοσιογράφος έστειλε την επιστολή στους συναδέλφους της ΕΡΤ που θα παραχωρήσουν σήμερα συνέντευξη Τύπου (εκείνη δεν θα μπορέσει να είναι εκεί λόγω υγείας) και την ανάρτησε στη σελίδα της στο Facebook. Στην επιστολή της η κ. Κατσίμη λέει μεταξύ άλλων τα εξής:
«Όλοι γνωρίζετε το απότομο κόψιμο της εκπομπής με αφορμή τα όσα είπαμε για την υπόθεση με τα βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ, που ανέδειξε η εφημερίδα Guardian.
Η άμεση αντίδραση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ αλλά και των ιδιωτικών μέσων όπως και ο διεθνής αντίκτυπος, σε συνδυασμό με την αντίδραση των τηλεθεατών αλλά και όλων των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου πλην της ΝΔ – από αυτήν την κατηγορία φυσικά εξέχει η Χρυσή Αυγή - είχε ως αποτέλεσμα να ανακληθεί η απόφαση και να επιστρέψουμε. Όμως πλέον ήταν σαφές ότι η εκπομπή μας είχε ημερομηνία λήξεως.
Έτσι όταν έληξαν οι συμβάσεις κι ενώ σε όλες τις εκπομπές έμεινε ο παρουσιαστής που έχει σύμβαση αορίστου χρόνου, εγώ έμεινα εκτός. Κόπηκα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μας έκοψαν από την αρχή της σεζόν αφού το είχαν αποφασίσει κι έπρεπε να φτάσει το τέλος και με τόσα τεχνάσματα για να απαλλαγούν από μας.
Μια 2ωρη εκπομπή 6-8 το πρωί ήταν άραγε τόσο ανατρεπτική, που δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν ούτε ως άλλοθι για τον πλουραλισμό της ενημέρωσης;»


Read more: http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/301283/epistoli-vomva-paroysiastrias-gia-tin-ert#ixzz2RN6V8NsI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου