Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Πώς να κάνετε από σήμερα τα ψώνια των Χριστουγέννων με έκπτωση έως 50%.


Πώς να κάνετε από σήμερα τα ψώνια των Χριστουγέννων με έκπτωση έως 50%
Επειδή οδεύουμε ολοταχώς προς τα Χριστούγεννα και είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί να κάνουμε τις αναγκαίες αγορές για εμάς, είτε δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καλό θα είναι να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας δίνει ο GRECA για να πραγματοποιήσουμε αυτές τις αγορές με έκπτωση από 20 έως 50%.
Και αυτό θα μπορέσουμε να το πετύχουμε έως τις 10 Δεκεμβρίου που θα διαρκέσει η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, καθώς πολλά μέλη του Ελληνικού Σύνδεσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, τα οποία μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ, θα παρέχουν προσφορές και εκπτώσεις από 20- 50% σε όλες τις ηλεκτρονικές μας αγορές.
Σε συνέντευξη Τύπου ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο πανευρωπαϊκός τζίρος του ηλεκτρονικού εμπορίου ανέρχεται στα 350 δισ. ευρώ και ότι αναπτύσσεται και στη χώρα μας με γοργούς ρυθμούς αυτό το είδος του εμπορίου. Μάλιστα σχολίασε ότι το ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο αναπτύσσεται με ρυθμούς 50% κάθε χρόνο και πρόσθεσε ότι έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις, ενώ 2,5 εκατομμύρια Έλληνες, έχουν κάνει μία ηλεκτρονική συναλλαγή.
Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Στέφανος Κομνηνός αναφέρθηκε στην ανάγκη για την ενοποίηση του ευρωπαϊκού πλαισίου ηλεκτρονικού εμπορίου και μίλησε για ένα πλαίσιο το οποίο θα παρέχει εμπιστοσύνη στους καταναλωτές, θα εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών και θα βελτιώνει το καθεστώς αλλαγών- επιστροφών προϊόντων. Σημείωσε επίσης ότι θα πρέπει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο να διαμορφωθούν κανόνες ορθής συμπεριφοράς, και δεοντολογίας, για αυτό και, όπως είπε, θα προωθηθούν σχετικές παρεμβάσεις επί ελληνικής Προεδρίας.
Εξάλλου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Νίκος Γουλής, σημείωσε ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο συμπιέζει τις τιμές προς τα κάτω, προσφέρει πολλές διεξόδους για εξαγωγική δραστηριότητα και πολλοί τομείς του αποτελούν πεδίο δραστηριότητας κυρίως της νεανικής επιχειρηματικότητας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του GRECA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου