Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

Η ΜΚΟ VIJ ΨΑΧΝΕΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (πώς να επικοινωνήσετε οι ενδιαφερόμενοι)

ΠΗΓΗ.http://www.blogger.com
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σήμερα 26.11. και αύριο 27.11. αντιπρόσωποι του συλλόγου VIJ της Στουτγάρδης, προκειμένου να συνδράμουν στην προσπάθεια μετοίκησης στη Γερμανία άνεργου εξειδικευμένου νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο σύλλογος δραστηριοποιείται εδώ και 130 χρόνια σε θέματα μετανάστευσης και είναι μια από τις πιο γνωστές ΜΚΟ στη Γερμανία. Το τελευταίο διάστημα χάρη στο πρόγραμμα MobiPro ο σύλλογος έχει αναλάβει δράση για να βοηθήσει άνεργους νέους που επιθυμούν να εργαστούν σε νοσοκομεία της Γερμανίας. Ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από νοσηλευτική μονάδα της γερμανικής πόλης Freudenstadt που βρίσκεται στο Μέλανα Δρυμό και ζητάει να προσλάβει συνολικά και σε πρώτη φάση 10 νοσηλευτές. Δύο από τους υποψηφίους βρίσκονται κιόλας στη Γερμανία και οι συνεντεύξεις πρόσληψης θα πραγματοποιηθούν εκεί. Το νοσοκομείο απασχολεί κιόλας 4 Έλληνες γιατρούς και είναι ενθουσιασμένο από το γνωστικό επίπεδο των Ελλήνων επιστημόνων και ενδιαφέρεται να δημιουργήσει μια ολόκληρη ελληνική ομάδα. Την Τετάρτη 27.11. θα ολοκληρωθεί η διαδικασία των συνεντεύξεων και την Πέμπτη το πρωί θα υπογραφούν τα συμβόλαια πρόσληψης.

Συγκεκριμένα στο Grand Hotel Palace ομάδα από το σύλλογό μας θα παρέχει πληροφορίες και απαντήσεις για κάθε τι που μπορεί να διευκολύνει τη μετάβαση των ενδιαφερομένων νοσηλευτών στη Γερμανία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο μας στη Στουτγάρδη στο emai: kousidou@vij-stuttgart.de και τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 0049 711 2394143 (κ. Κουσίδου). Στο γραφείο σύνδεσης στη Θεσσαλονίκη επικοινωνείτε με την κ. Χασιώτη στο τηλέφωνο 698 7265597 και στο email: chasioti@vij-stuttgart.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου