Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Επτά παραλίες γυμνιστών που μαγεύουν με την ομορφιά τους.

Ελληνικός κρυμμένος παράδεισος για …τολμηρούς

K
Επτά κρυμμένους παραδείσους στην Ευρώπη επιλέγει να παρουσιάσει η διάσημη ιστοσελίδα Huffington Post και από αυτόυς δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται επτά παραλίες γυμνιστών που μαγεύουν με την ομορφιά τους, χωρίς να είναι ιδιαίτερα γνωστές στους τουρίστες.
Ισπανία: Playa de los Muertos
Βρίσκεται στην Almeria δίπλα σε μία τσιμεντοβιομηχανία. Ο δρόμος για να φτάσει κανείς είναι κακοτράχαλος, αλλά το θέαμα σε αποζημιώνει. Οι γυμνιστές λατρεύουν τα κρυστάλλινα νερά της και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα.
spain
Ιταλία: Spiaggia di Guvano
Βρίσκεται στο Cinque Terre στην ιταλική Ριβιέρα, ένα από τα διάσημα θέρετρα της χώρας. Ωστόσο αυτή η παραλία είναι αρκετά απομονωμένη και γι αυτό ενδείκνυται και για γυμνισμό. Είναι δύσκολο να την εντοπίσεις και να φτάσεις σε αυτή (χρειάζεται μέχρι και να περάσεις ένα κατασκότεινο τούνελ!) και είναι αρκετά μικρή, πρόκειται όμως για έναν παράδεισο.
italy

Κροατία: Kordovan
Αυτή η παραλία βρίσκεται στο Jerolim, το νησί που το CNN έχει αποκαλέσει ως τον απόλυτο προορισμό για γυμνιστές. Αυτό πάντως το μέρος είναι σχετικά άγνωστο, καθώς οι περισσότεροι επιλέγουν τη μεγάλη παραλία του νησιού για μπάνιο.
croatia
Βρετανία:Wild Pear Beach
Επόμενος προορισμός το Devon. Χρειάζεται να περπάτησετε περίπου 30 λεπτά από το τουριστικό Combe Martin για να φτάσετε στην παραλία και η κατάβαση είναι λίγο δύσκολη. Το τοπίο πάντως είναι μαγευτικό και αποτελεί αγαπημένο προορισμό των Βρετανών που αγαπούν τον γυμνισμό.
england

Γαλλία: CHM Montalivet resort, Vendays-Montalivet
Πρόκειται για το διάσημο resort νατουραλιστών που βρίσκεται στην πόλη Côte d’Argent
gallia
Ελλάδα: Κόκκινη Αμμος
Η Huffington Post μιλάει για έναν μικρό παράδεισο και λέει ότι σε αυτή την παραλία θα βρεις Ελληνες γυμνιστές που αποτελούν τους ιδανικούς φίλους.
Πρόκειται για μία παραλία που βρίσκεται βρίσκεται 68 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ηρακλείου, πολύ κοντά στα διάσημα Μάταλα. Είναι μία πανέμορφη, απομονωμένη παραλία με κεραμιδοκόκκινη άμμο από τα πετρώματα της περιοχής.
red-beach
Πορτογαλία: Adegas Beach
Είναι στο Odeceixe και αποτελεί μία από τις 7 «επίσημες» παραλίες γυμνιστών της Πορτογαλίας. Θα κατέβετε με μία ξύλινη σκάλα και αμέσως θα πετάξετε το μπικίνι σας
portugal
ΠΗΓΗ.http://7imeres.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου