Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

Έρχονται τα "εκπτωτικά" εισιτήρια συγκοινωνιών

Τι ανακοίνωσε ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας για τα "εκπτωτικά" εισιτήρια - Ανταλλαγή χρησιμοποιημένων εισιτηρίων με εκπτώσεις σε εμπορικές επιχειρήσεις


Πρόγραμμα ανταλλαγής χρησιμοποιημένων εισιτηρίων με εκπτώσεις σε εμπορικές επιχειρήσεις για τους επιβάτες που θα τα επιδεικνύουν σχεδιάζει ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας.
Το πρόγραμμα αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το αργότερο έως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και εντάσσεται στην προσπάθεια του Οργανισμού αλλά και του υπουργείου Ανάπτυξης να ενισχύσει την πώληση εισιτηρίων μειώνοντας παράλληλα την εισιτηριοδιαφυγή.
Ανάμεσα στα σενάρια που εξετάζονται από τον Οργανισμό είναι η παροχή έκπτωσης ύψους 10% σε προϊόντα ή υπηρεσίες με την επίδειξη δέκα χρησιμοποιημένων εισιτηρίων ΜΜΜ ή η μείωση της τελικής τιμής ορισμένων προϊόντων κατά 1 ευρώ ανά δέκα χρησιμοποιημένα εισιτήρια.
Σύμφωνα με τα στελέχη του ΟΑΣΑ η συμμετοχή των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα θα είναι ελεύθερη καθώς εντός του Ιουλίου θα δημοσιευθεί δημόσια ανοιχτή πρόσκληση των ενδιαφερόμενων εμπόρων, οι οποίοι θα μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα με όποιο είδος έκπτωσης επιθυμούν.
Η επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος θα γίνει μέσω ενημερωτικών εκστρατειών, ενώ σχετική ανακοίνωση θα αναρτηθεί σε σταθμούς και εκδοτήρια των αστικών συγκοινωνιών.
Παράλληλα οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα λάβουν μια μορφή έμμεσης διαφήμισης στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου