Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

1 δις περικοπές από το ΥΠΕΘΑ - "Θα βάλουμε κλειστόν" - Ποιος Αρχηγός αντιδράΓελάνε και κλαίνε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν τις νέες απαιτήσεις για περικοπές των προϋπολογισμών των υπουργείων και σύμφωνα με τα οποία, από το ΥΠΕΘΑ έχει ζητηθεί “κόψιμο” ενός δις!!! Που σημαίνει ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ...κλείνει.

Γελάνε γιατί το ποσό δεν μπορεί να κοπεί από πουθενά “εκτός αν σταματήσουν να μας πληρώνουν”, όπως είπε αξιωματικός στο Onalert. Κλαίνε γιατί ξέρουν ότι στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης δεν έχουν μεγάλη επαφή με την πραγματικότητα και δεν αποκλείουν τα δημοσιεύματα να αποδειχτούν αληθινά.

Μέχρι στιγμής από διαρροές που υπάρχουν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας γνώριζαν ότι θα τους ζητηθεί περικοπή άλλων 150 εκατομμυρίων ευρώ. Ακόμη και αυτό το ποσό έχει προκαλέσει μεγάλη αντίδραση. Πληροφορίες λένε ότι ο Α/ΓΕΑ Ευάγγελος Τουρνάς ούτε που συζητά ενδεχόμενο περικοπής ακόμη κι ενός ευρώ, αφού θεωρεί ότι η Πολεμική Αεροπορία δεν εχει το παραμικρό περιθώριο να το κόψει.

Όπως και να ΄χει κάποιος πρέπει να “προσγειώσει” το οικονομικό επιτελείο στην πραγματικότητα. 
Πηγη. http://www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου