Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Aegean: Δωρεάν 18.000 εισιτήρια σε φοιτητές.



Δωρεάν μετακίνηση προσφέρει η Aegean Airlines στους φοιτητές των ΑΕΙ… που έχουν νοικιάσει σπίτι μακριά από την οικογένειά τους! Το πρόγραμμα «Κοντά στους νέους», αξίας 1,25 εκατ. ευρώ, βρίσκεται δίπλα σε 500 πρωτοετείς φοιτητές, μοιράζοντας πάνω από18.000 δωρεάν εισιτήρια κατά τη διάρκεια του έτους.

Αρκεί οι νεοεισαχθέντες φοιτητές του 2013 – 2014, που μένουν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, να υποβάλλουν την αίτησή τους… και θα λάβουν δωρεάν εισιτήρια για όλη την τετραετή ή πενταετή διάρκεια των σπουδών τους. Πιο συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία της Aegean αφορά 200 νεοεισαχθέντες φοιτητές που βρίσκονται στις άγονες γραμμές και 300 από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Στην πρώτη περίπτωση εντάσσονται τα εξής νησιά: Αστυπάλαια, Ζάκυνθος, Ικαρία, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κάσος, Καστελόριζο, Κύθηρα, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σκιάθος, Σκύρος, Σύρος.
Βασική προϋπόθεση, βέβαια, είναι οι φοιτητές να έχουν εισαχθεί σε Πανεπιστήμιο ΑΕΙ και να κατοικούν σε μέρος που «καλύπτεται» από την  Aegean και την Olympic Air. Συνολικά, θα προσφερθούν 8 - 16 εισιτήρια κάθε χρόνο σε κάθε φοιτητή, χωρίς καμία χρέωση (ούτε φόρους αεροδρομίου).
Βέβαια, στην περίπτωση των 300 φοιτητών ανά την Ελλάδα, απαραίτητο είναι να έχουν γενικό βαθμό πρόσβασης μεγαλύτερο από 16.000 μόρια. Αξίζει να αναφερθεί, ότι στην περίπτωση που οι φοιτητές υπερβαίνουν τον αριθμό των 500 θα συνυπολογιστεί και η οικονομικοκοινωνική κατάσταση της οικογένειας τους.
Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών γίνεται σε ηλεκτρονική μορφή, μέσα από τοhttp://www.kontastousneous.gr. από την 1η μέχρι τις 15 Απριλίου 2014.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:
- Δελτίο Ταυτότητας
- Απολυτήριο από το Λύκειο αποφοίτησης
- Βεβαίωση Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
- Βεβαίωση Εγγραφής από τη Γραμματεία της Σχολής
- Το Εκκαθαριστικό Σημείωμα Φορολογίας Εισοδήματος για το πιο πρόσφατο οικονομικό έτος των ατόμων των οποίων ο υποψήφιος είναι προστατευόμενο μέλος, καθώς και του ίδιου του υποψηφίου, σε περίπτωση που υποβάλλει ατομική δήλωση εισοδήματος.
- Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης
*Για περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά τους όρους και τις προϋποθέσεις επισκεφτείτε τα sitehttp://www.aegeanair.com και www.olympicair.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου