Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Πού είστε νειάτα που δείχνατε πως θα γινόνταν άλλοι; (αναγνώστρια τα χώνει στον Τσίπρα)


  • 564
     
TSIPRASΤελείωσαν τα ψέματα!
Ποιος δεν θυμάται τα τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ που έγραφαν “δεν θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους”, “στάση πληρωμών”, “κατάργηση του μνημονίου” την ώρα που η δανειόδουλη κυβέρνηση έπαιρνε το ένα μετά το άλλο τα μέτρα που έπνιγαν κι εξαθλιωναν τους πολίτες!afisa_syriza_organotheite
Ο Αλέξης ξεκίνησε από το περήφανο “ο μόνος τρόπος να βγούμε από την κρίση είναι να καταγγείλουμε την δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο” από την στήριξη στην ιδέα της Σοφίας Σακοράφας για λογιστικό έλεγχο του χρέους κι ανταμοίφθηκε με το πλούσιο ποσοστό που ο Σύριζα ποτέ δεν είχε δει.
Το θα “καταργήσω την δανειακή και το μνημόνιο” σιγά σιγά άρχισε να ξεθωριάζει και να μετασχηματίζεται σε “θα επαναδιαπραγματευθούμε τους επαχθείς όρους της δανειακής σύμβασης προσδοκώντας το δικαιοτερο δυνατό αποτέλεσμα”, από την περήφανη κατάργηση στην επαναδιαπραγμάτευση -σας θυμίζει καναν γνωστό;;;;- και στην προσδοκία του εφικτού… για να καταληξει στο “θα πάμε με διάθεση να τους πείσουμε” (τους δανειστές) όσο τα ποσοστά σταθεροποιούνταν ανοδικά.
Ο γάϊδαρος δενόταν…
Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Λαφαζάνης πιστός στις πρώτες εξαγγελείες, επανέφερε το θέμα υποβάλλοντας μια τροπολογία για ακύρωση των δανειακών συμβάσεων και μονομερή διαγραφή του χρέους αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα από την διαπραγμάτευση με τους δανειστές, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, ΚΙ ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ!!!!!!
Οι προσκείμενοι στον πρόεδρο Τσίπρα απάντησαν στην πρόταση του Λαφαζάνη ότι“δεν τους κάνει αριστερούς το ποσοστό του χρέους που θα διαγραφεί”. Έτσι ανακαλύπτουμε ότι το ζητούμενο για αυτούς είναι ο βαθμός αριστεροφροσύνης κι ότι αφού αυτή δεν συνδέεται με την διαγραφή του χρέους, το χρέος δεν τους αφορά, ακόμα κι αν είναι στηριγμένο σε απάτη!
Θα πληρώνουμε δηλαδή οι μ@λάκες τα κερατιάτικα και το χρέος-απάτη μέχρι να μας τα πάρουν όλα οι τοκογλύφοι, αφού δεν θίγεται η αριστεροφροσύνη των συνέδρων!
Η πρόταση Λαφαζάνη τέθηκε σε ψηφοφορία και ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ μετά πολλών επαίνων από τους συνέδρους με ποσοστό 65%!
Άρα αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει τίποτα απ’ αυτά που διεκήρυττε το 2011 και το 2012.
Δεν πρόκειται να καταγγείλει την δανειακή, ούτε προτίθεται να κάνει λογιστικό έλεγχο. Θα συνεχίσει το έργο της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. (Με τους οποίους σε αστρικό επίπεδο έχει αβυσσαλέες ιδεολογικές διαφορές!)
Η δεύτερη εφεδρεία της δανειακής έδωσε συλλογικά εξετάσεις εξ αποστάσεως στα ιερατεία της διεθνούς τοκογλυφίας και προήχθη επισήμως σε κυβερνητική υποψήφια, έτοιμη να αναλάβει την απευθείας ανάθεση της συνέχισης του έργου της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Α! ναι, είναι κι οι κομπάρσοι οι ψηφοφόροι, που πρέπει να νομιμοποιήσουν εκλογικά την ανάθεση…
Χαλαρααά, μή φοβού! Στα κομματικά πρόβατα σημασία έχει η πρώτη εγγραφή! Αυτό που άκουσαν πρώτο! Αυτό μένει, αυτό μετράει και με βάση αυτήν την πρώτη εντύπωση θα πάνε να ψηφίσουν.
Μετά θα ανακαλύψουν ότι ψήφισαν έναν Σαμαρά νούμερο 2++, αλλά θα είναι αργά.
Η προδοσία των πολιτικών δεν γνωρίζει κόμματα και παρατάξεις! Το ίδιο κι η ανθρώπινη βλακεία και το στοκάρισμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου